“Nosaltres no tenim por, ells sí!”. Article setmanal d’en Francesc Salvador al @totsantcugat.

Article setmanal d’en Francesc Salvador publicat al Tot Sant Cugat 1568.

Cliqueu per accedir a la versió original publicada al Tot Sant Cugat

Els ciutadans de Catalunya fa temps que ens mobilitzem en defensa dels nostres drets, sense defallir. El nombre de mobilitzats no minva, ans al contrari, les persones i entitats que s’uneixen al clam democràtic no paren de créixer.

El més gran consens de la societat catalana és la reivindicació dels seus drets democràtics. El vot és l’eina de la democràcia i negar-lo és negar la democràcia. Contra l’autoritarisme de l’estat espanyol hi ha la ferma determinació de la ciutadania de Catalunya d’exercir el seu dret a vot.

Per això l’estat espanyol té por, molta por. El llenguatge amenaçador, les calúmnies de la premsa groga, la persecució judicial, les prohibicions d’un tribunal manipulat, les inhabilitacions arbitràries són el reflex de la seva por, que neix de la impotència per aturar la ciutadania mobilitzada. Nosaltres, ni tenim por ni farem cap pas enrere. Com a ciutadans lliures decidirem votant el nostre futur i la nostra ferma determinació democràtica farà possible la proclamació de la República catalana.

Francesc Salvador

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.