“Anem bé, molt bé”. Article setmanal d’en Francesc Salvador al @totsantcugat.

Article setmanal d’en Francesc Salvador publicat al Tot Sant Cugat 1563.

Cliqueu per accedir a la versió original publicada al Tot Sant Cugat

Els ciutadans de Catalunya hauran d’escollir entre un futur ple d’esperança o l’anorreament com a poble

Les darreres enquestes i algunes declaracions de polítics europeus mostren que anem pel bon camí. Hem fet les coses bé i hem de continuar fent-les bé per poder proclamar la República catalana. Cal preparar-nos pel referèndum i per la campanya del sí. Cal explicar a tothom que segons les recomanacions internacionals en un referèndum no hi ha un límit mínim de participació i compten només els “sí” i els “no” (no compten els vots en blanc ni els nuls). Guanya l’opció, el “sí” o el “no”, que obté el nombre més gran de vots (amb la meitat més un vot n’hi ha prou per guanyar). I cal explicar també que ningú, ni el govern espanyol ni cap partit, ha fet una proposta alternativa real a la creació d’un estat català. Només hi ha l’immobilisme o vagues promeses federals o de reforma de la constitució, sense cap concreció ni calendari. Per contra, l’opció independentista diu clarament i en detall què farà, com ho farà i quan ho farà. Els ciutadans de Catalunya hauran d’escollir entre un futur ple d’esperança o l’anorreament com a poble.

Francesc Salvador

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.