“L’inesperat ‘tonto útil'”. Article setmanal d’en Francesc Salvador al @totsantcugat.

Article setmanal d’en Francesc Salvador publicat al Tot Sant Cugat 1561.

Cliqueu per accedir a la versió original publicada al Tot Sant Cugat

Un tonto útil és algú que creu defensar una causa, però sense saber-ho assoleix l’objectiu contrari. Sense adonar-se’n, l’exministre Margallo ha esdevingut el tonto útil de la internacionalització del procés català, que és conegut arreu gràcies a la malaltissa persecució de la diplomàcia espanyola i a la matusseria del ministre intentant comprar favors. Desconeixem el preu dels favors, però les vagues referències al procés d’alguns governs li han sortit molt cares a l’exministre, que deu favors a canvi de pràcticament res.

Per contra, la campanya difamatòria de l’estat espanyol ha despertat l’interès parlamentari d’un bon nombre de països i del Parlament Europeu, els quals s’han assabentat de primera mà de les reivindicacions del poble català i el tracte degradant i colonial que rep per part de l’estat espanyol. Fins a proclamar la República catalana cap estat es pronunciarà, però un cop hagi estat proclamada la llavor plantada pel tonto útil, Margallo donarà fruits i contribuirà al reconeixement de la nova República.

Francesc Salvador

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.