“Pérez de los Cobos, culpable confés”. Article setmanal d’en Francesc Salvador al @totsantcugat.

Article setmanal d’en Francesc Salvador publicat al Tot Sant Cugat 1560.

Cliqueu per accedir a la versió original publicada al Tot Sant Cugat

La fermesa i unitat dels ciutadans de Catalunya en la defensa dels seus drets permet neutralitzar qualsevol amenaça

En el seu discurs de comiat, el president del Tribunal Constitucional espanyol ha declarat que les sentències del tribunal s’adreçaven a aturar el procés català. Ja ens ho suposàvem, però el seu discurs és una confessió en tota regla de la manca de separació de poders i, per tant, de la mancança democràtica greu que pateix l’estat espanyol. Però encara va dir més coses: va reconèixer que les sentències no han aturat el procés. Si no han pogut aturar-lo fins ara, tampoc l’aturaran d’ara endavant, quan ja ens trobem a la recta final i a punt per culminar-lo. La fermesa i unitat dels ciutadans de Catalunya en la defensa dels seus drets permet neutralitzar qualsevol amenaça. Dictin vostès les sentències que vulguin, nosaltres anem per feina. Ara bé, tinguin per ben segur que farem una bona feina i bastirem la República catalana sobre principis democràtics, amb un escrupolós respecte per la separació de poders i creant canals perquè la ciutadania participi en els afers públics i en prengui el control.

Francesc Salvador

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.