“Quan Pinotxo es diu Patxi”. Article setmanal d’en Francesc Salvador al @totsantcugat.

Article setmanal d’en Francesc Salvador publicat al Tot Sant Cugat 1559.

Cliqueu per accedir a la versió original publicada al Tot Sant Cugat

S’acosta l’hora de fer efectiva la construcció de la República catalana

Ja és un fet massa habitual que un polític espanyol visiti Catalunya i en tornar al seu país menteixi de manera descarada per treure’n rèdit polític. A banda del refús d’aquesta pràctica de tanta baixesa moral, el fet en si mostra com de convençuts n’estan que els ciutadans de Catalunya no som dels seus, sinó només una colònia d’on cal treure el màxim profit a tots els nivells, si cal utilitzant pràctiques immorals.

A la República catalana, la transparència, la veracitat i la dignitat de les persones haurà de guiar l’exercici de la política, tot evitant els Pinotxos d’allà (que amb la independència ja haurem perdut de vista) i els d’ací, que també n’hi ha (és ben recent l’ofensa d’un alcalde de Ponent a totes les víctimes de la dictadura negant-se a retirar símbols franquistes amb arguments irrisoris).

S’acosta l’hora de fer efectiva la construcció de la República catalana. Si denunciem i evitem els Pinotxos, farem un pas de gegant per aconseguir un sistema polític clar, veraç, digne i al servei del ciutadà.

Francesc Salvador

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.