“La justícia espanyola no és casa nostra”. Article setmanal d’en Francesc Salvador al @totsantcugat.

Article setmanal d’en Francesc Salvador publicat al Tot Sant Cugat 1558.

Cliqueu per accedir a la versió original publicada al Tot Sant Cugat

Hem de fer que el ciutadà es trobi igual de còmode a qualsevol dependència de l’administració de la República catalana com se sent a casa seva

El president del tribunal suprem espanyol no ho podia dir més clar: allò no és casa nostra. Llavors, si davant un tribunal no ens podem sentir com a casa, és a dir, segurs, escoltats, respectats, atesos, etc., com podem confiar en la justícia espanyola?

El poder judicial, com els altres poders, emana del mandat democràtic dels ciutadans, els quals el sostenen amb els seus impostos. L’Administració pública està al servei de la ciutadania i qualsevol ciutadà hauria de sentir-la propera, molt en especial l’administració de justícia. L’administració de la República catalana que haurem de construir ha de ser ben diferent de l’actual administració espanyola.

Hem de crear una administració pública en la qual el ciutadà es pugui expressar lliurement, sigui atès per funcionaris altament qualificats i rebi un servei eficient. Hem de fer que el ciutadà es trobi igual de còmode a qualsevol dependència de l’administració de la República catalana com se sent a casa seva, perquè allò que és públic és de tothom.

Francesc Salvador

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.