Avui es podran exhibir estelades al Camp Nou sense amenaça de sanció de la UEFA

Assemblea Nacional Catalana - VALLÈS OCCIDENTAL

L’Assemblea Nacional Catalana, Òmnium Cultural, la Plataforma Pro Seleccions Catalanes i Drets destaquen que avui serà el primer partit de Champions al Camp Nou sense amenaça de sanció per l’exhibició d’estelades. Serà la primera vegada que, des de l’inici de la campanya el 2015, les entitats no reparteixin banderes entre els aficionats després que la UEFA es comprometés a revisar la seva injusta normativa.
D’aquesta manera, les quatre institucions agraeixen el respecte de la UEFA a l’exhibició de les estelades, i destaquen el triomf de la mobilització ciutadana i dels seguidors del Barça, sense la que no és possible la defensa de la llibertat d’expressió i dels símbols catalans.

Pancarta de benvinguda

A l’inici del partit, es saludarà a l’equip de París amb una pancarta en francès -a l’estil de les que s’han desplegat en d’altres partits-, i que els donarà la benvinguda a una nova república. Es podrà veure…

View original post 218 more words

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.