“Europa té un problema i es diu estat espanyol”. Article setmanal d’en Francesc Salvador al @totsantcugat.

tot-1557-europa-vs-espanya

Article setmanal d’en Francesc Salvador publicat al Tot Sant Cugat 1557.

Cliqueu per accedir a la versió original publicada al Tot Sant Cugat

La lluita del poble català per la plena sobirania és també la lluita per la democràcia

El deteriorament de la democràcia a l’estat espanyol és evident i s’accelera cada dia que passa. Si el judici contra el president Mas i les conselleres Ortega i Rigau va enterrar la separació de poders, el text de la querella contra la presidenta Forcadell i els membres de la Mesa del Parlament, en què n’exclou un per raons ideològiques, és l’inici de la persecució de les persones per la seva ideologia política, és a dir, el primer pas cap a l’estat totalitari. La Unió Europea, que és un club d’estats democràtics, té un gran problema: l’estat espanyol s’ha convertit en el nou malalt d’Europa, una anomalia entre les democràcies ben afermades. La lluita del poble català per la plena sobirania és també la lluita per la democràcia. Sense República catalana no hi haurà democràcia. A més repressió política de l’estat, hem de respondre amb més democràcia, més fermesa en els objectius, més pacifisme i més unitat, perquè la manca de llibertats afecta els ciutadans de Catalunya sense distinció.

Francesc Salvador

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.