Les organitzacions sobiranistes celebren la decisió de la UEFA, però demanen retirada de sancions

Assemblea Nacional Catalana - VALLÈS OCCIDENTAL

L’Assemblea Nacional Catalana, Òmnium Cultural, Plataforma ProSeleccions Catalanes i Drets celebren que la UEFA finalment hagi acceptat que exhibir estelades està emparat en el dret a la llibertat d’expressió i la feliciten per haver anunciat que revisarà una normativa clarament injusta. Les entitats estan convençudes que la mobilització dels aficionats i la seva determinació en la defensa dels símbols catalans ha estat clau per aquest canvi d’opinió.

ANC, Òmnium, ProSeleccions i Drets també pensen que aquesta decisió hauria d’anar acompanyada d’una retirada de les sancions i del compromís de no presentar-ne més, cosa que les entitats assumeixen que forma part de les negociacions entre la UEFA i la directiva del Club.

Les entitats sobiranistes mantindran viva la reivindicació als estadis catalans, i Drets no retirarà la demanda interposada contra la UEFA fins que no quedi acreditat que no hi haurà més sancions per l’exhibició d’estelades. En aquest sentit, Drets confia…

View original post 8 more words

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.