“Per què tenim pressa?”. Article setmanal d’en Francesc Salvador al TOT Sant Cugat.

tot-1545-pressa

Article setmanal d’en Francesc Salvador publicat al Tot Sant Cugat 1545.

Cliqueu per accedir a la versió original publicada al Tot Sant Cugat

Algunes formacions polítiques espanyoles i també d’ací proposen esperar un canvi de majories al parlament espanyol per fer un referèndum pactat. Però… fins quan haurem d’esperar? Una legislatura, dues, tres? En anys: quatre, vuit, dotze? Mentrestant, l’estat espanyol ens escanya econòmicament, condemna a la misèria milers de llars catalanes, persegueix els nostres càrrecs electes per expressar-se lliurement, destrueix el sistema educatiu català, extermina la llengua i cultura catalanes, perjudica milers d’usuaris del transport públic i ens imposa espectacles bàrbars i sanguinaris.

Quan arribi el dia d’aquesta presumpta majoria, si mai arriba, ja no tindrem protecció contra l’emergència social, ni llengua i cultura catalanes, ni educació en català, ni sistema polític propi, ni economia productiva… en definitiva, Catalunya, com a tal, haurà deixat d’existir. L’espera és un parany per destruir-nos. No esperarem i seguirem el full de ruta cap a la República catalana, única garant dels nostres drets socials i polítics!

Francesc Salvador.

santcugat@assemblea.cat
Cristòfor Colom, 24

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.