26 de novembre, eleccions al Secretariat Territorial de Sant Cugat per la Independència. Calendari i full de candidatura.

pancartas SCxI

Benvolguts socis i sòcies de Sant Cugat per la Independència,

Convocatòria d’eleccions a secretariat

Com recordareu, el 25 de novembre de 2015 van tenir lloc les eleccions per escollir l’actual secretariat territorial. D’acord amb el reglament de règim intern (RRI) vigent en aquell moment la durada d’aquest secretariat ha de ser d’un any. Per tant, com vàrem anunciar a la darrera assemblea de socis del 4 d’octubre, convoquem noves eleccions per procedir a la renovació del secretariat.

La revisió del RRI, aprovada en l’Assemblea General de Manresa de 17 d’abril de 2016, estableix que la durada del nou secretariat serà de dos anys.

Per poder votar cal una antiguitat mínima de 90 dies com a soci de ple dret i estar al corrent del pagament de les quotes. Es podrà votar anticipadament els dies 24 i 25 de novembre de 18:00 a 20:00, en el local de SCxI, lliurant el vot a un membre de la Junta Electoral en un sobre tancat i signat, prèvia identificació personal. Les candidatures definitives es podran consultar a la web de SCxI a partir del dia 17 de novembre.

 • Data de les eleccions: dissabte 26 de novembre de 2016
 • Lloc: local de SCxI al carrer Cristófor Colom 24
 • Horari: de 9:00 a 13:00

Càrrecs a cobrir

L’actual secretariat ha aprovat per unanimitat que els càrrecs a cobrir siguin els tres obligatoris de coordinador, secretari i tresorer (també anomenats càrrecs orgànics), més quatre vocals que assumirien les tasques de Comunicació, Mobilitzacions, Parades i Actes. És a dir, el nou secretariat estarà format per set persones.

Junta electoral

La Junta electoral estarà constituïda per tres socis, que no poden ser candidats en aquestes eleccions. Qualsevol soci pot oferir-se com a membre de la Junta electoral enviant un correu a santcugat@assemblea.cat demanant formar-ne part. En el cas de que s’hagin presentat més de tres persones, dilluns 7 de novembre a les 20:00 es farà al local de SCxI un sorteig per escollir els tres membres de la Junta electoral.

La junta electoral queda finalment constituïda per les següents persones:

 • Joan Aguilà
 • Joan Górriz
 • Roser Segura

Són funcions de la Junta Electoral verificar que els candidats reuneixen les condicions requerides; resoldre les impugnacions i recursos relatius a les candidatures; proclamar les candidatures definitives (vàlides); aprovar el model de butlleta de votació; nomenar els membres de la Mesa, que no poden ser candidats i assessorar-los el dia de les eleccions; proclamar el resultat provisional i el definitiu de les votacions, així com els noms dels candidats electes.

Presentació de candidatures

Per ser candidat cal tenir una antiguitat mínima de 365 dies com a soci de ple dret, estar al corrent del pagament de les quotes i no ocupar càrrecs orgànics de cap partit polític, ni en l’àmbit local ni nacional, ni ocupar llocs de responsabilitat en àmbits polítics de rang nacional.

Els socis que es vulguin presentar a les eleccions hauran d’emplenar la fitxa de candidatura que trobareu en aquests enllaços (els podeu trobar en format word o pdf)

Full de candidatura en format pdf

Full de candidatura en format word

i enviar-la, entre els dies 7 i 13 de novembre, a l’adreça santcugat@assemblea.cat.

Les candidatures que es vagin reben, s’aniran publicant en aquesta mateixa pàgina

Les condicions per concórrer a les eleccions emanen del que estableix el RRI i les instruccions rebudes per part dels serveis jurídics de l’ANC.

Calendari de les eleccions al secretariat SCxI

 • 28 d’octubre: Convocatòria d’eleccions al secretariat de SCxI
 • 7 de novembre: Constitució de la Junta Electoral
 • 7 al 13 de novembre: Període de presentació de candidatures
 • 14 de novembre: Publicació de candidatures
 • 15 de novembre: Presentació d’al·legacions
 • 16 de novembre: Proclamació definitiva de candidatures
 • 24 i 25 de novembre: Recollida votacions anticipades
 • 26 de novembre: Eleccions al Secretariat. Vot presencial

La butlleta per la votació es podrà descarregar d’aquesta mateixa pàgina web un cop es faci oficial la llista de candidats.

Anna Cuxart, secretària de SCxI

Joan Aguilà, coordinador de SCxI

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.