Òmnium Cultural presenta la campanya “Lluites compartides”

Assemblea Nacional Catalana - VALLÈS OCCIDENTAL

Avui s’ha presentat Lluites compartides, la nova campanya d’Òmnium Cultural, i ho ha fet al costat dels membres del Consell Assessor, com Arcadi Oliveres, Xavier Antich, David Fernàndez, Magda Oranich, Manuel Delgado, Maria Dantas o Jordi Armadans.

Lluites compartides és un espai per fer visible i posar en valor la feina de milers de persones anònimes que han treballat pel bé col·lectiu. Perquè la força d’un país és la seva gent. I continuarem creient en aquesta força.

La Caputxinada, el 15M, el NO a la Guerra, la mobilització ciutadana per aconseguir la immersió lingüística, les manifestacions a favor del dret a decidir i a favor de la independència o en contra de les centrals nuclears o del transvassament de l’Ebre són només alguns exemples de lluites que tractarà la campanya al llarg dels propers mesos.

El proper 5 de novembre, l’edifici històric de…

View original post 43 more words

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.