Caminada 11S de Sant Cugat al Tram38 Fotografies

10-img_4631Enguany hem incorporat un element d’innovació… Més de 200 persones de l’ANC i Òmnium Sant Cugat vam travessar Collserola i creuar Barcelona fins al tram assignat


Aquest any es va organitzar per primer cop una caminada per anar fins a la manifestació de l’11S al Passeig de Sant Joan, i va resultar tot un èxit, amb prop de 200 persones congregades al punt d’inici a les 10 del matí a l’Hípica de Can Calders.
Pràcticament a l’hora establerta es va enfilar el camí per travessar Collserola, passant per Torre Ferrera i arribant al Turó de la Magarola a un ritme digne de competició. En aquest punt, on es podia ja observar Barcelona i el Vallès però també les migracions de les aus, vàrem tornar a agrupar la gent, aprofitant per fer un petit esmorzar. La caminada continuà cap al barri de Penitents per on vam entrar a la Barcelona urbana i enfilàrem avinguda de Vallcarca avall fins a tocar de la plaça Lesseps on efusivament vàrem ser rebuts pels companys de la territorial de Gràcia amb ofrenes d’aigua ben fresca per als caminaires.
Plegats ja només quedava baixar per Torrent de l’Olla, amb una cívica fila, i començar a cercar lloc dins un passeig de Sant Joan que ja feia preveure el que seria hores més tard, la gran manifestació.

Moltíssimes gràcies a tots els que ens vau acompanyar!

Us adjuntem a continuació un seguit de fotografies de la caminada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.