A punt per a la República!

Article setmanal d’en Francesc Salvador publicat al Tot Sant Cugat 1532.

Cliqueu per accedir a la versió original publicada al Tot Sant Cugat

Tot 1531 A tocar

És la República dels qui lluiten per la llibertat d’expressió, per eliminar la pobresa, per la igualtat de gènere, per la sostenibilitat del territori, per la multiculturalitat, per la veracitat i el rigor informatiu, per l’escola integradora, per la sanitat de qualitat…

S’autoexclouen els qui persegueixen la democràcia als tribunals, promouen la pobresa energètica, ataquen la immersió lingüística, malmeten el territori, fan genocidi de la cultura catalana, usen l’insult i la calúmnia d’eina política…

La República Catalana és l’instrument de totes les persones, sobiranistes o no, que desitgem aprofundir en l’exercici de la democràcia, la igualtat d’oportunitats i el diàleg social. Tots plegats, sense importar l’origen, llengua materna o creences, aprofitarem aquesta magnífica oportunitat que ens ofereix un país d’arrels profundes i empelts nous.

Diguem-ho ben clar el proper Onze de Setembre: a punt per donar la benvinguda a la República Catalana!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.