A tocar!

Article setmanal d’en Francesc Salvador publicat al Tot Sant Cugat 1531.

Cliqueu per accedir a la versió original publicada al Tot Sant Cugat

Tot 1531 A tocar

Pràcticament ha passat l’estiu, s’acosta la Diada i… queda menys d’un any pel venciment dels 18 mesos del full de ruta! Només queden 11 mesos en els quals tots plegats encara hem de fer molta feina: institucions, associacions sobiranistes, partits polítics i cadascú de nosaltres tenim el nostre paper i hi podem contribuir de moltes maneres. La construcció d’una República catalana lliure, democràtica i socialment justa no depèn de l’Estat espanyol, ni de la Unió Europea, ni de les institucions internacionals, depèn només de nosaltres.

De la nostra feina dependrà que d’ací a pocs mesos la República catalana esdevingui una realitat. Certament, el camí és sovint incert, ple de ziga-zagues, amb aturades i acceleracions, però és aquesta la manera com els països assoleixen la seva llibertat.

Cap procés d’independència al món ha estat un camí planer, sinó llarg, tortuós i feixuc. Ho sabíem quan vam començar i ho tenim ben present. Per això no defallirem a la recta final. No pas ara que gairebé ho tenim a tocar!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.