Avui comença la consulta interna de l’ANC sobre el referèndum d’independència

Assemblea Nacional Catalana - VALLÈS OCCIDENTAL

L’Assemblea Nacional Catalana ha obert les votacions aquest matí perquè els seus socis decideixin si l’entitat sobiranista exigeix un referèndum d’independència a les institucions catalanes. De moment, però, les urnes només són telemàtiques i els socis poden votar a través d’un aplicatiu al web.
No serà fins divendres a la tarda que els associats que ho prefereixin podran dipositar en mà el vot en una urna d’una seu electoral. En total, per a l’opció presencial s’han constituït 216 electorals en 77 punts diferents distribuïts per tot el territori que recolliran paperetes fins dissabte migdia.

Els simpatitzants i col·laboradors de l’ANC també poden participar de la consulta per via telemàtica i deixar constància de la seva opinió mitjançant un vot que tindrà la consideració de consultiu. Tant ells com els socis de ple dret respondran a la pregunta “Vols que l’ANC exigeixi a les institucions catalanes que convoquin el poble…

View original post 16 more words

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.