‘Nuestro modelo de convivencia’

Article setmanal d’en Francesc Salvador publicat al Tot Sant Cugat 1520.

Cliqueu per accedir a la versió original publicada al Tot Sant Cugat

Tot 1520 Manifestació Drets

Fa poc el ministre espanyol de Justícia criticava la manifestació que es va fer a Barcelona per rebutjar les decisions del Tribunal Constitucional que bloquegen lleis socials molt importants aprovades pel Parlament de Catalunya (curiós que un ministre es manifesti contra la llibertat d’expressió!).

En la crítica apel·lava a “nuestro modelo de convivencia”.

Quin és aquest model? Un model que vol impedir la protecció social dels més desafavorits, que ofega econòmicament Catalunya, que sentencia contra la cultura i la llengua catalanes, que coarta la llibertat d’expressió, que ens vol anorrear com a poble…

“Senyor” ministre: su modelo, se’l pot vostè ben bé confitar.

Nosaltres hem escollit el camí de la llibertat, en comptes del camí de l’opressió que ens ofereix vostè. Nosaltres anem fent via cap a una república catalana socialment justa, respectuosa amb tothom, amb llibertat d’expressió plena, econòmicament pròspera i culturalment rica.

Quedi’s per vostè el seu modelo i que li vagi de gust.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.