L’ANC reivindica els drets socials suspesos per l’ofensiva del TC

Assemblea Nacional Catalana - VALLÈS OCCIDENTAL

L’Assemblea Nacional Catalana ha participat avui diumenge 29 de maig en la manifestació ‘Els drets no se suspenen’ convocada per més d’una quarantena d’entitats (sindicals, veïnals, culturals, juvenils, sobiranistes) i partits polítics catalans en motiu de protesta per la llarga llista de suspensions de lleis catalanes duta a terme pel Tribunal Constitucional en els darrers mesos.

Així, l’ANC se suma a la reivindicació del teixit polític i social del país que constata que els drets socials dels ciutadans de Catalunya, no es poden suspendre i denuncia les accions del Tribunal Constitucional contra les lleis catalanes.

L’entitat considera que en una República Catalana no s’hauria buidat de competències el Parlament de Catalunya i haurien prosperat lleis en defensa dels drets polítics, socials i laborals, com la llei d’emergència habitacional i energètica o la llei d’igualtat, que serien vigents i ja estarien millorant la situació i les condicions de vida dels catalans…

View original post 66 more words

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.