I ara… ataquen la llibertat d’expressió

Article setmanal d’en Francesc Salvador publicat al Tot Sant Cugat 1518.

Cliqueu per accedir a la versió original publicada al Tot Sant Cugat

20160520 Postal Campanya Estels al vent

No hi havia prou amb l’intent de privar els ciutadans de Catalunya de drets bàsics com un habitatge digne o serveis essencials com la llum o el gas. Ara l’estat espanyol atempta contra un altre dret bàsic: la llibertat d’expressió. No és només la prohibició d’una bandera (que a fi de comptes és un acte administratiu que es pot revocar), sinó la fatxenderia amb què trepitgen els drets dels ciutadans. Amb aquest pas, l’Estat espanyol posa evidència que la pretesa democràcia de l’Estat és només un vernís sota la capa del qual s’amaguen veritables tics d’autoritarisme.

En treure’s la màscara, l’Estat espanyol mostra al món sencer el seu veritable rostre i dóna més força als catalans per sortir-se’n ben de pressa: quedar-nos-hi ens reporta més perjudicis que no pas marxar!

Amb un estat amb una qualitat democràtica tan baixa, marxar no és només un dret sinó que esdevé un deure. Treballem tots per construir un República catalana democràtica, tolerant i respectuosa! L’esforç bé que s’ho val!

santcugat@assemblea.cat

Cristòfor Colom, 24

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.