SCxI a la IV Assemblea General de Socis de Manresa

AGO 2016 1Els socis decideixen el full de ruta i el rumb de l’ANC en la IV AGO celebrada el passat 7 d’abril a Manresa.

L’ANC ha celebrat la seva IV Assemblea General Ordinària (AGO) al Pavelló del Nou Congost de Manresa, on els associats que ho han volgut han pogut exercir el seu dret a vot. Els informes de gestió, econòmic, i el pressupost per al nou any, una proposta d’increment de quotes, l’ús de la caixa d’enginyers com a entitat bancària i fer-se socis de Som Energia, així com la convocatòria d’eleccions per al pròxim 14 de maig han estat aprovades per una majora dels associats en diverses votacions a mà alçada.

Pel que fa a les esmenes del full de ruta i dels Estatuts i Reglament de Règim Intern de l’Entitat, us recordem l’enllaç on podeu consultar la documentació alhora que us informem dels següents resultats: https://assemblea.cat/AGO2016

AGO 2016 2L’acte també ha servit per presentar els primers detalls de l’acció de l’11 de setembre d’enguany que es convertirà en el dia que arrencarà el Procés Constituent. Cada 11 de setembre hem avançat un gran pas cap a la independència i aquest no serà diferent. La propera Diada ens mostrarem com un país connectat i en moviment, en un acte descentralitzat que es durà a terme des de 5 indrets diferents del nostre país.

La campanya d’estiu prèvia a l’11 de setembre i les actuacions d’aquests pròxims mesos seguiran en la línia dels eixos de treball que ja s’estan duent a terme, així com en el compliment del Full de Ruta, que incorpora l’acció conjunta i coordinada amb la resta d’entitats implicades en l’impuls d’una Assemblea de Càrrecs Electes per quan calgui exercir la plena sobirania.

Jordi Sànchez, president de l’ANC, ha tancat l’acte descrivint l’Assemblea com una “eina indispensable” i que “no deixarà de bategar”, tot recordant que sempre “hem fixat un horitzó en el país” que s’ha acabat complint. Per últim s’ha cridat a tots els membres del Secretariat Nacional a pujar a l’escenari per cantar Els Segadors i acomiadar .

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.