Benvolguts companys de les Territorials de l’ANC,

Us adjuntem la invitació a l’acte de presentació pública del manifest “Per un veritable procés de normalització lingüística a la Catalunya independent. Ens agradaria molt que ens volguéssiu acompanyar i donar suport o adherir-vos-hi. Fins al dia 28 només recollim signatures a títol personal de professionals vinculats directament amb el món de la llengua (docents de totes les etapes educatives, filòlegs, lingüistes, escriptors, traductors, editors, correctors, juristes especialitzats en temes de llengua, …). A partir de l’abril, després de la presentació pública, obrirem les adhesions a tota la ciutadania a través de la pàgina web llenguairepublica.cat, actualment en construcció.
Si esteu vinculats professionalment al món de la llengua i voleu signar el manifest, podeu fer-ho clicant el segon enllaç del peu, imprimint-se el document d’adhesió, emplenant-lo i signant-lo. Un cop escanejat, cal enviar-lo a grup.koine@gmail.com abans del dia 29 de març a les zero hores (darrer dia per signar-lo i poder aparèixer a la llista de signats).
Al primer enllaç hi podreu llegir el text del manifest i en el tercer la llista de signataris que s’hi han adherit fins al dia d’avui.
Preguem que ens ho feu saber no més tard del dia 29 de març si penseu assistir a l’acte del Paranimf.
L’acte de presentació és obert al públic.
Molt cordialment,

Lluís de Yzaguirre i Maura, en nom de Llengua i República

Invitacio_MR

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.