L’Assemblea fa una crida a implicar-se a fons en l’acollida de refugiats al nostre país

Assemblea Nacional Catalana - VALLÈS OCCIDENTAL

L’Assemblea Nacional Catalana ha partcipat avui dissabte 19 de març en la manifestació convocada per la plataforma ‘Unitat contra el feixisme i el racisme’, emmarcada en les jornades internacionals contra el feixisme, el racisme i la islamofòbia impulsades per moviments unitaris arreu d’Europa, sota el lema: La solidaritat és la tendresa dels pobles, units contra el Racisme #RefugeesWelcome per defensar un model de país inclusiu, democràtc, lliure i socialment just.
En el manifest ‘Trenquem la reixa‘, l’ANC manifesta la solidaritat amb les persones que arriben a Europa amb l’esperança de construir la seva vida fugint de la guerra que els ha foragitat de casa seva i fa una crida a la societat catalana a mobilitzar-se contra aquesta barbàrie implicant-se a fons per tal que les insttucions, enttats i ajuntaments catalans desenvolupin i duguin a terme accions que facin possible l’acollida al nostre país.
Nou full de ruta

Com…

View original post 75 more words

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.