Catalunya amb els refugiats

Assemblea Nacional Catalana - VALLÈS OCCIDENTAL

En molts punts del planeta s’estan vivint situacions de veritable emergència humanitària i a les mateixes portes de la Unió Europea estem presenciant i cometent una autèntica barbàrie: tancar les portes al clam de solidaritat de centenars de milers de persones que fugen de la guerra de Síria i d’altres conflictes bèl·lics, a la recerca de refugi i d’una vida digna és una vergonya per Europa.
La Unió Europea pretén aprovar un pla que mostra la cara fosca d’un projecte europeu del qual no volem ser-ne còmplices. S’ha posat damunt de la taula una proposta inhumanitària que pretén expulsar refugiats a canvi de pagar i premiar l’Estat que els expulsaria, Turquia, recompensant-lo en la seva aspiració d’entrar a la Unió Europea, mentre que dins de les seves fronteres massacra el poble kurd.

Aquestes agressions d’Estat són del tot contràries als Drets Humans i al Dret internacional. Milers de persones han…

View original post 380 more words

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.