Concentració en defensa de la democràcia i les institucions a les portes del TSJC el 7 de març

Francesc Homs declararà dilluns a les 9 matí al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) i l’AMI, l’ACM, Òmnium Cultural i l’Assemblea convoquem concentracions de suport al passeig Lluís Companys. Aquestes entitats, compromeses amb les institucions del país, cridem a la mobilització en suport a la democràcia com quan l’exconsellera d’Educació, Irene Rigau, l’exvicepresidenta, Joana Ortega, i l’expresident de la Generalitat, Artur Mas, van haver de declarar com a responsables polítics del 9N.

L’ANC, Òmnium, ACM i l’AMI volem mostrar el nostre suport a l’ex conseller en el moment en què entri a declarar (9.30 h) com a imputat per haver seguit el mandat democràtic dictat per la ciutadania i una majoria parlamentària i haver organitzat la consulta del 9N.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.