Les Assemblees territorials mobilitzen els ciutadans per demanar acord als diputats independentistes

Assemblea Nacional Catalana - VALLÈS OCCIDENTAL

Milers de ciutadans s’han concentrat a les principals places de les seves ciutats (Girona, Reus, Granollers, Alcanar, Móra la Nova, Roda de Ter i Barcelona) per demanar responsabilitat als diputats independentistes i exigir un acord que permeti escollir presidència, formar Govern i iniciar el procés constituent per construir la República catalana.
Aquestes concentracions organitzades per les nostres Assemblees Territorials tenen un caràcter transversal i demanen als 72 diputats per igual que arribin a un acord per a constituir govern abans no s’esgoti el termini legal ja que vivim un moment transcendental i històric i que és responsabilitat de tots fer tot el que estigui a les nostres mans per avançar cap a la independència, sense retrets, amb generositat i sentit de país. Aquest fou el mandat democràtic sorgit el passat 27 de setembre.
El lema sota el qual s’han agrupat les concentracions organitzades per diverses Assemblees Territorials de l’Assemblea ha…

View original post 26 more words

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.