Declaració de la Comissió de la Dignitat davant l’acord unànime dels grups parlamentaris de les Corts de Castella i Lleó sobre els papers de Salamanca

Assemblea Nacional Catalana - VALLÈS OCCIDENTAL

La Comissió de la Dignitat davant l’acord unànime de tots els partits de les Corts de Castella i Lleó PP, PSOE, Podemos, Ciutadans i el Grup Mixt, dins del qual hi ha IU-Equo s’adreçarà a tots ells per a informar-los de la situació real del retorn dels documents a Catalunya i a les entitats i particulars de la resta de l’Estat.

  1. No hi ha documents retornats indegudament. El procés ha estat llarg i no s’ha retornat cap document que no hagi aprovat la Comissió mixta. I si n’hi ha hagut algun ha estat retornat immediatament en el procés normal que han dut a terme els tècnics d’ambdues institucions.
  2. Denunciem que la llei del retorn dels papers reconeixia el drets dels ciutadans, entitats, partits i sindicats de tots els territoris de la resta de l’estat a recuperar els documents que se’ls hagués espoliats. Dret que els va ser negat pel Ministeri…

View original post 449 more words

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.