Nou secretariat de Sant Cugat per la Independència

________________________________________

Fetes les eleccions per escollir el nou secretariat de la nostra assemblea territorial, els resultats de les quals ja vàrem comunicar, ens plau anunciar que, feta la primera reunió, es va decidir la següent estructura:

 • Coordinador: Joan Aguilà
 • Secretaria: Anna Cuxart
 • Tresorer: Artur Royo
 • Vocals:
  • Carme Bassas
  • Núria Fernàndez
  • Josep Lluís Lliberia
  • Mercè Lorente
  • Xavier Palet
  • Francesc Picas
  • Francesc Salvador

Tots nosaltres assumim aquesta funció amb la il·lusió i les ganes de seguir empenyent el procés d’independència i ampliar la majoria social que hi dona suport. Som conscients que des del passat el 27S som en un escenari totalment nou, en el qual l’ANC ha de contribuir a la difícil entesa entre els partits sobiranistes per tal que les seves legítimes diferències ideològiques no siguin un fre que retardi o arruïni l’oportunitat irrepetible d’independència que tenim a tocar. També haurem de mobilitzar-nos quan calgui per donar suport a les nostres institucions i/o rebutjar les possibles accions discriminatòries o repressives de l’Estat .

Estarem molt atents al que se’ns demani des del Secretariat Nacional, per veure com aplicar-ho a Sant Cugat, però també volem fer el nostre propi debat intern per fer-li arribar les nostres propostes o consideracions.

Convé, però, recordar que SCxI està format per uns dos mil vuit-cents socis i simpatitzants i que la nostra feina serà molt més efectiva com més gran sigui la seva participació com a voluntaris en els projectes, amb la mateixa generositat que sempre han demostrat. També volem demanar que se’ns faci arribar qualsevol idea o proposta que sembli interessant (us recordem que a la pàgina web podeu trobar un formulari al respecte). Totes seran discutides al secretariat i les que ens semblin bones i viables es convertiran en iniciatives que tirarem endavant.

Aprofitem per agrair al secretariat sortint la bona feina feta i esperem seguir comptant amb tots ells per tirar endavant els projectes i reptes que ens esperen aquest proper any.

Res més, ens teniu a la vostra disposició al correu santcugat@assemblea.cat i al nostre local del carrer Cristòfor Colom 24.

Salutacions

________________________________________

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.