Resum de la II Jornada de treball del grup de suport “Badia i Barberà per la Independència”

El passat dissabte 7 de novembre de 2015 va tenir lloc la segona jornada de treball del grup “Badia i Barberà per la Independència” (Badia&Barberà x IND) al local de l’ANC de Sant Cugat del Vallès, carrer de Cristòfor Colom 24, de 2/4 d’11 del matí i les 2 del migdia. Hi van participar 16 persones.

La trobada tenia com a finalitat decidir el pla d’acció del grup. Es feia en base al resultat de la primera sessió de treball; partíem, doncs, de 16 propostes que s’aglutinaven en tres temes:

  1. Anàlisi i comunicació
  2. Treball amb associacions
  3. Accions i comunicació

Desenvolupament de la jornada

10:30 Presentació i proposta de treball

Proposat l’ordre del dia, exposada la metodologia de treball i després de diverses consideracions, es va passar al treball en petits grups (quatre persones) i per tandes.

10:50-12:00 Treball en grup

En cada tanda, cada grup treballava durant 15 minuts un dels temes. Cada tema s’assignava a una taula, on hi havia com a documentació un resum esquemàtic de les propostes i una graella de puntuació. A continuació, es puntuaven individualment les propostes segons un barem d’1 a 3 punts (1, proposta bona; 2, molt bona; 3 prioritària). En acabat, tots els integrants del grup passaven en bloc a una de les altres taules i treballaven el següent tema. I així fins a quatre vegades per fer la volta sencera.

(Descans)

12:20-14:00 Determinació del pla d’acció

Es van escollir les quatre propostes més valorades, relacionades amb aspectes laborals (suport a la formació per a la recerca de feina), tasques concretes de comunicació (personalitats que ajudin a difondre el missatge, parades, etc) i col·laboració amb entitats per a promoure la relació comunitària.

Noves propostes

El fet que una part dels participants no hagués assistit a la trobada anterior va posar sobre la taula propostes noves. Després d’un temps de deliberació van ser formulades com a accions i es va procedir a la seva consideració mitjançant votació conjunta. Comparades les puntuacions amb la resta, les accions afegides estan relacionades amb la realització de vídeos sobre el procés constituent i la legalitat catalana.

Assignació de coordinadors de cada acció i continuació del treball del grup

Cadascuna de les accions té les seves peculiaritats, que quedaran reflectides en les corresponents plantilles de “projectes formals” utilitzades a l’ANC Sant Cugat.

Cada responsable s’encarregarà d’omplir la seva part, fer la proposta i demanar la col·laboració a la resta d’integrants del grup Badia&Barberà x IND.

A les 13:50 es tanca la sessió de treball.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.