Les entitats sobiranistes donaran suport a la resolució d’inici del procés de creació de l’estat català

Assemblea Nacional Catalana - VALLÈS OCCIDENTAL

L’Assemblea Nacional Catalana, Òmnium Cultural i l’Associació de Municipis per la Independència, observen amb deteniment el desenvolupament del curs polític català i per això, informen que faran un seguiment especial del ple del Parlament d’aquest dilluns en el qual es preveu l’aprovació de la resolució d’inici del procés de creació de l’estat català.
A tal fi, les entitats instal·laran una pantalla i un equip de so al davant mateix del Parlament per a poder seguir en directe el curs de la sessió parlamentària (des de les 10.00 del matí). Un cop acabada la sessió Quim Torra, president d’Òmnium Cultural, Jordi Sánchez, president de l’ANC i Carles Puigdemont, president de l’AMI -que hauran seguit la jornada des de dins el Parlament-, faran una compareixença pública per a fer-ne una valoració.

Les entitats també convidaran a diputats de Junts pel Sí i les CUP a intervenir en la compareixença.

Al llarg de…

View original post 32 more words

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.