Festa de Tardor 2015 de Sant Cugat

La Festa de Tardor ha tancat ja la seva 40ena edició i l’ANC ha estat present a la fira d’entitats que s’ha celebrat el diumenge amb l’estrena d’una nova parada.
Un fet que podria semblar trivial en altres moments, per a l’ANC, ara, és donar visibilitat a un canvi de xip; un canvi d’etapa.
El dia 27S les urnes van recolzar, de forma totalment clara, el procés cap a la independència. La proposta independentista va guanyar. Tot i els esforços que s’estan fent arreu per menystenir aquesta victòria, varem GUANYAR i el mandat és clar: s’ha d’iniciar el camí de no retorn cap a la independència.

En aquesta línia l’ANC de Sant Cugat ha decidit que no te sentit mantenir el format de parada informativa que es feia fins ara enfocada, sobretot, a la recerca de la persona dubtosa sobre què votar en unes eleccions plebiscitàries; a la recerca de la persona que volia més informació sobre la independència si o no…
I enfocada, també, a la venda d’articles i a la captació de nous socis/es i voluntaris/es.

Hem volgut donar un tomb, i avui hem presentat una parada amb un nou concepte: poc marxandatge, imatges i missatges que es van emetent per una TV, espai per poder seure i comentar -amb els voluntaris amb els que comptarem a cada parada- allò que preocupa, allò que es suggereix, allò que es voldria per al nou país que comencem a crear.
Una parada que no barra el pas, si no que convida a entrar-hi i, entre glopet de mistel·la (o aigua) i tot menjant unes avellanes (producte de la terra), anar teixint més complicitats amb les persones que ens vulguin visitar.

Avui hem fet l’estrena. Ens ha servit per veure què funciona i què no d’aquest nou estil per presentar-nos a la ciutadania. Canviarem petites coses però hem copsat que a la gent que ha vingut els ha agradat i ens han encoratjat a seguir en aquesta línia.
La propera parada que muntarem serà la del Correllengua (1 de novembre, a la Plaça Octavià) i ens agradarà molt que passeu a veure’ns i ens comenteu la vostra opinió.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.