Presentació del llibre “Un nou país, una nova política”

El passat 7 d’octubre a la llibreria Jaimes de Barcelona el Magistrat Santiago Vidal va fer la presentació del llibre “Un nou país. Una nova política” escrit per Mireia Juanola Codina, psicòloga, professora i membre de l’ANC, i prologat pel santcugantenc Jaume Terribas, membre del Secretariat Nacional de l’ANC.

El llibre aporta una profunda visió esperançada de canvi sociopolític i de governança de les nacions i fa èmfasi en la gran oportunitat que tenim ara a les mans per a que la creació d’una República Catalana no sigui només un fi, sinó l’oportunitat per a millorar com a individus i l’eina per a construir una societat millor.

Text i fotos de Ricard Juanola, membre de l’ANC de Sant Cugat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.