L’ANC denuncia “l’intent de xantatge” de l’AEB i la CECA

Assemblea Nacional Catalana - VALLÈS OCCIDENTAL

En relació al comunicat conjunt de l’Associació Espanyola de Banca (AEB) i la Confederació Espanyola de Caixes d’Estalvis (CECA) en què alerta sobre els suposats “riscs per a l’estabilitat financera” que Catalunya pugui esdevenir un nou Estat europeu, Economistes per la Independència vol traslladar al conjunt de la ciutadania –i de forma especial a les persones vinculades als sectors econòmics i empresarials del país– la següent declaració:

  1. Denunciem l’intent de xantatge que aquestes entitats fan a la societat catalana, amb la clara voluntat de generar por i inseguretat entre la població, sense cap base jurídica ni econòmica que avali aquests suposats riscos econòmics, perquè són inexistents.
  2. Diem que són inexistents, bo i recordant que el recent informe “Una Catalunya dins de la UE i de la zona Euro” (*) conclou que una Catalunya independent romandria sempre, durant i després d’un període transitori de negociació, dins la UE i dins de…

View original post 211 more words

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.