29 de juny: III Esdeveniment Intercultural de Sant Cugat

L’Associació Multicultural de Sant Cugat ha convidat a l’ANC de Sant Cugat a participar al “III Esdeveniment Intercultural de Sant Cugat” que organitzen al Parc Ramon Barnils en el marc de la Festa Major.

Es tracta d’una mostra cultural llatinoamericana amb gastronomia autòctona, entitats culturals, música i activitats familiars, que es fa al Parc Ramon Barnils des de les 16:00 hores del dia 29 de juny fins més enllà de la mitjanit.

Voluntaris de l’ANC compartirem parada amb els membres de l’Associació Multicultural, repartint informació sobre el nostre projecte Indetàper. Amb aquest projecte, dirigit a aportar informació i arguments sobre els beneficis de la independència a les persones que tenen dubtes o incerteses, l’Associació Multicultural i l’ANC de Sant Cugat hem treballat plegats en diverses ocasions i amb resultats molt interessants.

Agraïm de tot cor a l’Associació Multicultural que ens deixi compartir el seu espai i així continuar gaudint d’aquesta magnífica col·laboració entre ambdues entitats.

imatge03

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.