L’ANC davant la proposta del 20 de juny del president Mas

Benvolguts, benvolgudes,

Des del Secretariat Nacional ens arriba un comunicat del que us fem partícips, per a que pugueu estar informats de primera mà:

Com probablement ja coneixeu, el passat dissabte 20 de juny,el president Mas va convidar públicament a l’Assemblea, Òmnium i l’AMI, a assumir una nova responsabilitat com és la de liderar una llista de cara al 27S, per garantir, deia ell, la màxima transversalitat i reforçar el caràcter plebiscitari de les eleccions.

El Secretariat Nacional va tenir coneixement d’aquesta notícia quasi al mateix moment en què es produïa i mentre es trobava reunit. Després d’una primera deliberació d’urgència,  vàrem a acordar el següent:

1) L’objectiu prioritari és arribar al 27S amb una majoria social a favor de la independència de Catalunya. Per això, reafirmem la importància de mantenir inalterables tots els actes, accions i projectes que s’engloben en la campanya ‘On tot comença’ d’Ara és l’hora. Per això demanem a les Assemblees Territorials, Sectorials i Exteriors de l’Assemblea, la continuïtat de tota la programació d’activitats.

Res no ens pot aturar a l’inici de la campanya d’estiu!

2) En relació a l’emplaçament fet per Artur Mas, us informem que el primer acord del Secretariat és mantenir amb les altres entitats interpel·lades (Òmnium i AMI) una trobada per valorar la proposta. Al llarg dels pròxims dies, recollirem tota la informació i reflexions necessàries amb l’objectiu que el Secretariat pugui valorar aviat la proposta amb tots els elements necessaris.

Pròximament us farem arribar la pauta de treball i deliberació que l’Assemblea seguirà en aquesta qüestió.

La gent de l’Assemblea Nacional Catalana vol la independència de Catalunya per constituir un Estat de dret, democràtic i social, i volem fer-ho des de la transversalitat perquè la nostra prioritat és sumar el màxim de gent al projecte.

Endavant amb el nostre projecte i amb la campanya que ens ha de fer guanyadors a tots els independentistes el 27S.

Ara és l’hora!

Secretariat Nacional
Assemblea Nacional Catalana
21 de juny de 2015

logo_assemblea_negre

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.