ARA ÉS L’HORA entra en campanya per guanyar el 27S

Assemblea Nacional Catalana - VALLÈS OCCIDENTAL

La campanya ARA ÉS L’HORA entra en campanya per guanyar les eleccions del 27 de setembre. Òmnium Cultural i l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) han presentat aquest migdia en roda de premsa les principals accions que es duran a terme en els 100 dies que falten pels comicis plebiscitaris: el Vot a Vot, una macroconversa amb la que es parlarà amb més d’un milió de persones; el 10+; la Campanya d’estiu amb el que es dotarà de contingut la República catalana i omplir la Meridiana el proper Onze de Setembre.

El president de l’ANC, Jordi Sànchez, ha afirmat que “l’èxit del 27S depèn només de cadascun de nosaltres” perquè “en democràcia el que és imbatible és la voluntat de la gent”. Sànchez ha afirmat que “la mobilització ha estat la clau que ens ha portat fins on som, i serà la clau per arribar a…

View original post 372 more words

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.