L’ANC vol mobilitzar els catalans residents a l’estranger per guanyar el 27S

Assemblea Nacional Catalana - VALLÈS OCCIDENTAL

Amb l’objectiu d’assegurar el màxim de vots per opcions independentistes el 27S, l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) potencia la campanya Mobilitzem el Vot Exterior. Es tracta de la iniciativa internacional prioritària a l’ANC aquest 2015, especialment per les 37 Assemblees Exteriors que té arreu del món. Actualment, els catalans residents a l’estranger amb dret a vot superen els 200.000 (192.608 estaven inscrits al Cens Electoral de Residents Absents –CERA- l’abril del 2015; xifra a la que cal sumar-hi aquells catalans que estan inscrits al Registre d’Espanyols Residents Temporalment Absents (ERTA), així com també aquells que, tot i residir a l’estranger, no s’han registrat ni a l’un ni a l’altre) i poden ser decisius per assegurar una majoria independentista a les plebiscitàries.L’eix principal de la campanya Mobilitzem el vot exterior és la web informativa http://www.votexterior.cat , amb les explicacions per fer els tràmits necessaris en funció de la situació de cadascun dels…

View original post 438 more words

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.