Resultats provisionals de les eleccions al Secretariat Nacional de l’ANC

Podeu seguir els resultats de les eleccions al Secretariat Nacional de l’ANC, sempre actualitzats, clicant aquest enllaç.

Si teniu interès en conèixer els resultats dels candidats que es presentaven com a membres de representació de la nostra comarcal, Vallès Occidental, podeu fer-ho clicant la pestanya ‘1D’ que trobareu al final del mateix llistat.

Assemblea Nacional Catalana - VALLÈS OCCIDENTAL

La Junta Electoral ha fet públics els resultats provisionals de les eleccions al Secretariat Nacional de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), celebrades dissabte 9 de maig; en què hi han participat 7.625 membres de ple dret. Liz Castro, Rosa Alentorn, Agustí Alcoberro, Jordi Sànchez i Gemma Cots haurien estat els cinc candidats de representació nacional més votats segons els resultats provisionals.El 12 de maiges publicaran els resultats definitius.

Els candidats a les eleccions podien presentar-se com a membres de representació nacional (són escollits per la totalitat de membres de ple dret) o bé com a membres de representació territorial (votats pels membres de ple dret de les respectives regions en què s’organitza l’ANC). En els dos casos, les candidatures són sempre personals, tot i que es pot especificar, si s’escau, la pertinença a algun grup de treball a tall informatiu.

El Secretariat Nacional de l’ANC estarà format per75 membres

View original post 135 more words

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.