27 d’abril, concentració pel 27S a la Plaça de la Vila

Falten només 5 mesos i hem de començar a mobilitzar-nos

Aquest passat dilluns 27 d’abril es va fer la mobilització que cada mes, fins el 27S, la territorial de l’ANC a Sant Cugat organitzarà a la Plaça de la Vila, davant de l’Ajuntament de la ciutat.

Va obrir l’acte, en representació de l’alcaldessa, la regidora de comunicació Joana Barbany, en un parlament en el que va destacar la gran importància de les eleccions municipals en el procés de construcció nacional i la necessitat de que, en aquest moment tan important, les forces sobiranistes actuïn amb empenta i unitat. Va animar a avançar cap el 27S sense fer cas de les amenaces que arriben del govern espanyol.

27A_02

Maria Rosa Caballé, presidenta d’Omnium Cultural de Sant Cugat del Vallès, va destacar la importància de la independència com a única possibilitat per a mantenir l’estat del benestar, per a salvaguardar la cultura i garantir el creixement del nostre país. Va insistir en la necessitat de convèncer amb arguments aquelles persones que encara dubten i va defensar que el 27S serà el que els catalans vulguem, en resposta a les paraules del govern espanyol negant el caire plebiscitari del 27S.

Shirka Sinche, coordinadora de la territorial de l’ANC a Sant Cugat del Vallès, va afirmar que el 27S serà l’inici del camí cap a la REPÚBLICA CATALANA, però que per arribar-hi cal que ens hi posem tots, de manera decidida, i cal que treballem plegats.

Abans, però, d’arribar al 27S, poc menys d’un mes a partir d’ara, Shirka Sinche va recordar que el 24M hi haurà eleccions municipals, i que tots els independentistes tenim l’obligació de votar partits que, des dels ajuntaments, estaran disposats a lluitar per a defensar la llibertat del nostre país.

27A_01

Finalment, Miquel Delclòs, del secretariat de la territorial de l’ANC, va insistir en que el moment que estem vivint és únic, que potser hauran de passar molts i molts anys per a que es torni a repetir. I per tant paga la pena que tots ens hi esforcem al màxim. Ens hem de moure perquè la independència no ens la portaran a casa. Va recordar la quantitat d’actes que diferents organitzacions, entre elles la pròpia territorial de l’ANC, estan organitzan per difondre el missatge i que cada cop més persones vegin l’enorme oportunitat que significarà la nova REPÚBLICA CATALANA. Va demanar
a tothom la seva implicació i es va mostrar, en nom de l’ANC, obert a rebre les idees de qualsevol persona que les vulgui aportar per ajudar-nos en aquest objectiu.

Tot seguit us annexem el parlament complet de la coordinadora de la territorial de l’ANC de Sant Cugat del Vallès, Shirka Sinche:

27A_03

Regidors, Presidenta d’Òmnium Cultural Sant Cugat i representants de partits i entitats,
Molt bon vespre, gràcies per ser aquí i per acompanyar-nos en aquest acte simbòlic però molt representatiu, pel que signifiquen les eleccions del 27 de Setembre.

Naturalment, gràcies a tots els presents, els protagonistes d’aquest acte, que també voleu mostrar amb fermesa que el 27 de Setembre votarem Independència.

També vull agrair de manera especial i destacada la presència de representants de les diferents forces polítiques, que ajuda a visualitzar el caràcter transversal d’aquest acte:

moltes gràcies als representants de:

 • CUP, Candidatures d’Unitat Popular
 • Procés Constituent
 • ERC, Esquerra Republicana de Catalunya
 • ICV-EUA, Iniciativa per Catalunya – Verds – Esquerra Unida Alternativa
 • CDC, Convergència democràtica de Catalunya
 • UDC, Unió democràtica de Catalunya
 • JNC, Joventut Nacionalista de Catalunya
 • JERC, Joventuts d’Esquerra Republicana

Com ja sabeu, l’acte que iniciava aquesta campanya el darrer 27 de Març, es va suspendre a causa del terrible accident aeri de Germanwings, ocorregut dos dies abans, en el que 7 conciutadans nostres hi van perdre la vida. 

Aquest fet va coincidir amb el procés electoral de renovació dels membres del secretariat de l’ANC Sant Cugat.  

Permeteu-me, per tant, que en nom del secretariat i, naturalment, de tot el col·lectiu de l’ANC a Sant Cugat expressi ara el nostre condol. 

Tampoc no voldria continuar sense fer palès un especial agraïment a tots els membres del tercer secretariat, per la feina feta en aquests darrers anys; el nou secretariat vol aprofitar aquest acte per felicitar-los. Moltes gràcies. 

Amigues, Amics… El 27 de Setembre ha de ser l’inici de l’etapa definitiva del camí cap a la REPÚBLICA CATALANA.

Un camí, però, del que encara queda una etapa que és costeruda i plena d’amenaces; n’hem de ser conscients.
Una etapa, però, que hem de guanyar… i GUANYAREM!!

Ho hem de fer entre TOTS, treballant plegats, units, fent pinya; fem-ho per aquells que s’hi van deixar la pell, fem-ho pels que vindràn darrera nostre, però fem-ho també per nosaltres, per poder viure dignament en el nostre petit gran País.

I US NECESSITEM, per fer-ho us necessitem a tots i totes, ens calen totes les mans!

Us prometo que aquest Secretariat continuarà treballant amb intensitat, amb perseverança i amb constància, no sabem fer-ho d’altra manera, amb l’objectiu principal d’ aconseguir el 27 de Setembre una majoría independentista. 

Des de l’Assemblea NO ENS ATURAREM, i no DEFALLIREM!.

De moment i per acabar, us emplacem de nou el pròxim 27 de maig aquí mateix.

Però no oblideu que, abans, el diumenge 24 tenim el deure, jo diria que l’obligació, d’exercir el dret a votar pels partits que estiguin disposats a defensar la llibertat del nostre país.

Ens tindreu al vostre costat.

Queden cinc mesos en què, 

 1. el coratge
 2. la il·lusió
 3. la fermesa
 4. la unió i
 5. la convicció

ens ajudaran a aconseguir-ho.

ARA ÉS L’HORA! I JUNTS HO FAREM!

Moltes gràcies
Visca Catalunya Lliure!!

24maig

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.