L’Assemblea fa avui 3 anys

Assemblea Nacional Catalana - VALLÈS OCCIDENTAL

L’Assemblea Nacional Catalana (ANC) arriba aquest dimarts 10 de març als tres anys de vida. 1.095 dies en què el país ha avançat de manera inequívoca cap a la independència i que es troba, actualment, a sis mesos de les eleccions del 27 de setembre, que es convertiran en un referèndum sobre el futur polític del país. Aquest avenç només pot explicar-se tenint en compte l’organització de les tres mobilitzacions més multitudinàries de la història del país; la manifestació de la Diada del 2012 a Barcelona, rere el lema ‘Catalunya, nou estat d’Europa’; la Via Catalana cap a la Independència el 2013; la cadena humana de 400 quilòmetres que va resseguir el país; i la Via Catalana 2014, la gran V que va omplir el centre de Barcelona formant un immens mosaic senyera. Per rememorar aquestes moments, l’ANC ha publicat el vídeo 3 anys d’il·lusió i esforç. 200 dies per…

View original post 350 more words

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.