El PNDD fa una crida “a la participació ciutadana” en les properes eleccions del 27S

Assemblea Nacional Catalana - VALLÈS OCCIDENTAL

Declaració PNDD sobre sentència Llei de Consultes.PDF

Manifest PNDD eleccions 27S.PDF

El Pacte Nacional pel Dret a Decidir (PNDD) fa “una crida a la participació ciutadana en el necessari debat i la corresponent votació” de les properes eleccions del 27 de setembre, que “mantenen el dret a decidir exigit reiteradament i multitudinàriament per una gran part del poble català”. Així ho recull el manifest aprovat en la reunió del PNDD, que s’ha fet avui al Parlament de Catalunya i que han encapçalat el president de la Generalitat, Artur Mas, i la presidenta del Parlament, Núria de Gispert. La vicepresidenta del Govern, Joana Ortega, el conseller de la Presidència, Francesc Homs, i el conseller de Justícia, Germà Gordó, també han participat a la reunió, en la qual han intervingut eurodiputats catalans dels grups parlamentaris que donen suport al dret a decidir per explicar com es viu el procés a…

View original post 503 more words

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.