Què és Indetàper o el que qualsevol pot fer per ajudar a guanyar la independència el 27S.

Terrassa per la Independència (TxI)

Fulletó Indetàper

Indetàper és una iniciativa de l’Assemblea Territorial de Sant Cugat (ANC) que Terrassa també ha fet seva i posa en pràctica. Conscients que moltes persones tenen dubtes sobre les conseqüències de la independència o sobre el procés de transició, posem a disposició de qualsevol que ho vulgui els nostres voluntaris experts per a aclarir aquests dubtes tot compartint una tertúlia.
La clau de l’èxit de la iniciativa i de la seva utilitat per augmentar el vot independentista és que persones ja convençudes tinguin la iniciativa de muntar una reunió amb familiars o amics que necessitin aquests arguments. Ho poden fer a casa seva, en un bar, o fins i tot al local de Terrassa per la Independència si fos necessari. A més, és una oportunitat de fer una acció puntual en favor de la causa independentista per a persones que no es poden permetre treballar de forma més constant…

View original post 48 more words

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.