La millor resposta, un bon argument (Argumentari ANC)

L’ANC perfila un argumentari basat en l’experiència real per a esvair dubtes sobre la independència

L’Assemblea Nacional Catalana (ANC), a través de la seva comissió de Discurs i Missatge, ha implementat una nova eina per tal d’interaccionar amb els socis, simpatitzants i col·laboradors de l’entitat a fi de conèixer la seva experiència personal a peu de carrer davant els dubtes i les pors que expressen els catalans i les catalanes envers el procés d’independència de Catalunya.

En aquest sentit, l’ANC ha habilitat un formulari (https://assemblea.cat/enquesta_01) per tal de descobrir aquelles incerteses, crítiques o comentaris més freqüents sobre el procés català i els arguments que se solen usar per a donar-los resposta. El buidatge final servirà per a perfilar un discurs més precís i sòlid i, al mateix temps, adaptat a l’experiència real en la tasca comunicativa, les xarxes socials, el material o les paradetes informatives.

Ompliu el formulari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.