Xavier Sala i Martín presentarà el seu últim llibre a Sant Cugat el 29 de Gener

@XSalaimartin @ANCsant_cugat @omniumscugatv @DiariSantCugat

SalaMartinL’economista Xavier Sala i Martín presentarà el seu darrer llibre, ‘És l’hora dels adéus?’, al Sant Cugat Trade Center (SCTD), el 29 de gener. L’obra és una radiografia de quina ha estat la situació econòmica i política dels últims anys i de quin pot ser el futur de Catalunya. L’acte, organitzat pel setmanari ‘Diari de Sant Cugat’, tindrà lloc a dos quarts de vuit del vespre a la sala d’actes del centre de negocis.

‘La demanda dels catalans sembla estranya en un món que no està acostumat a dibuixar fronteres amb la força dels vots’. Aquesta frase pertany a l’últim llibre del catedràtic d’Economia Xavier Sala i Martín que, amb el títol ‘És l’hora dels adéus?’ (Rosa dels Vents), es presentarà a la ciutat el 29 de gener.

Amb un estil directe i contundent, l’autor fa una radiografia de quina ha estat la situació econòmica i política dels últims anys i de quin pot ser el futur del país. El llibre vol respondre totes les preguntes que es fan sobre la independència.

Notícia publicada pel Diari de Sant Cugat i per viaempresa. Més informació

Un pensament sobre “Xavier Sala i Martín presentarà el seu últim llibre a Sant Cugat el 29 de Gener

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.