Vídeo de Generació Sí-Sí

Diversos joves relacionats amb el món de la cultura han participat en l’audiovisual que aquest vespre Generació SÍSÍ presentarà en el marc del seu acte central. El grup Txarango, la cantautora Meritxell Gené, l’actor Biel Duran, els cantautors Cesk Freixas, Oriol Barri, Pepet i Marieta i Jordi Montañez. l’actor Peyu, Guillem Solé del grup Buhos, l’actriu Clara de Ramon, i Pau Lobo de la Senyora Tomasa són els protagonistes d’una peça que ha comptat amb la col·laboració especial de l’economista Germà Bel.
En l’audiovisual, els joves expressen quins són els motius pels quals votaran diumenge a favor del SÍSÍ i reivindiquen la seva pertinença a una generació desacomplexada que aposta pel SÍ-SÍ. El vídeo es projectarà per primera vegada durant el concert que la Generació SÍ-SÍ farà a partir de les 22h a la Sala Barts de Barcelona amb les actuacions de Trast, Germà Negre i Miquel del Roig. Generació SÍSÍ ha repartit en els últims dies milers de fulls volants amb informació a favor de la consulta i del SÍSÍ

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.