La nostra resposta al Tribunal Constitucional és “Votarem”

Assemblea Nacional Catalana - VALLÈS OCCIDENTAL

Muriel Casals i Carme Forcadell, presidentes d’Òmnium Cultural i l’Assemblea Nacional Catalana, han deixat clar a través d’un correu enviat als membres i voluntaris de les dues entitats que la resposta d’ARA ÉS L’HORA “al Tribunal Constitucional és ‘Votarem’”. “Ens reafirmem que el 9N votarem”, assenyalen a la carta les dues presidentes, que afegeixen que “el que està en joc és la democràcia i, per tant, és imprescindible que diumenge tothom vagi a votar”.

Forcadell i Casals adverteixen, però, que “cada vegada ens posen més difícil que puguem exercir el nostre dret a votar”. “Des de la campanya “Ara és l’hora” hem estat estudiant les possibilitats d’èxit  i realment el repte és titànic. En les actuals circumstàncies tenim dubtes seriosos que sigui possible assolir una xifra de participació suficient i, en canvi, som conscients que no podem fallar”, afegeixen.

És per això que les dues presidentes fan una crida…

View original post 187 more words

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.