La Via Catalana 2014 supera els inscrits de la cadena humana del 2013

Originalment a la web de Assemblea Nacional Catalana Vallès Occidental: per Nani

La Via Catalana 2014 ja ha aconseguit el seu primer objectiu quan encara falten quatre dies per a la posada en escena de la gran V tenyint amb els colors de la senyera l’Avinguda Diagonal i la Gran Via prenent com a vèrtex la Plaça de les Glòries. Amb 455.338 a les 18:45 hores d’avui diumenge 7 de setembre,  la Via Catalana 2014 ha superat els inscrits a la cadena humana que l’11 de setembre del 2013 va unir el país de punta a punta.

Malgrat les bones xifres, els organitzadors de la campanya Ara És l’Hora segueixen treballant per a sumar molta més gent per convertir la Via en la mobilització més multitudinària de la història d’Europa. “Som molts, però hem de ser-hi tots en la Diada definitiva”, van recalcar Carme Forcadell, presidenta de l’ANC i Muriel Casals, presidenta d’Òmnium Cultural, en la roda de premsa final de la Via Catalana.

En aquest sentit, els esforços se centren en garantir la millor distribució dels participants per a assegurar el ple en tots els trams de la V. Així, les zones compreses entre els trams 6 i el 10 a la part de la Diagonal i entre els trams 37 i el 42 a la zona de Gran Via són els que precisen d’un flux més alt d’inscrits a través del web https://www.araeslhora.cat/ca/ o al telèfon 9028 11 9 14 en aquests darrers dies abans de la Diada.

mc3a9squemai

Nou vídeo

Un pensament sobre “La Via Catalana 2014 supera els inscrits de la cadena humana del 2013

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.