350 inscrits al Sopar per la Llibertat, però veniu a acompanyar-nos després a la Festa!

Sopar A4Serem molts i molts els assistents al Sopar i Festa per la Llibertat que des de l’Assemblea i Òmnium, i amb el suport de l’Ajuntament de Sant Cugat i Moritz, organitzem avui dissabte a Plaça Octavià. Tot un èxit!

Ara bé, per a tots aquells que no pugueu venir al sopar però voldríeu passar una bona estona amb nosaltres, recordeu que podeu acompanyar-nos a partir de les 22:00, moment en què iniciarem els actes més lúdics i festius (hem variat lleugerament el programa de l’acte, com podeu comprovar).

Tindreu a la vostra disposició una barra oberta a tothom amb begudes de tot tipus, una parada amb marxandatge i un espai amb urnes per a tots aquells que desitgeu realitzar la vostra donació a la campanya “Ara és l’Hora”.

Esteu tots convidats. Us hi esperem!

 

Sílvia Solanellas

Comunicació SCxI-ANC

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.