ARA ÉS L’HORA crida a què la Via Catalana 2014 sigui un èxit i garanteixi el 9N

Que la Via Catalana 2014 esdevingui la mobilització més multitudinària de la història del país assegurarà i farà inevitable la consulta del 9 de novembre.

Aquesta ha estat la idea que han transmès els representants de la campanya ARA ÉS L’HORA en la roda d’aquest dimecres, que ha comptat amb les intervencions de les presidentes d’Òmnium Cultural i l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), Muriel Casals i Carme Forcadell, i els coordinadors d’actes i d’inscripcions de la campanya ARA ÉS L’HORA, Ignasi Termes i Jordi Martínez.

img_0223

Casals ha explicat que “l’èxit de l’Onze de Setembre garanteix l’èxit del 9 de novembre” i que la campanya treballarà perquè “el dia 11 hi hagi un clima meravellós”. La presidenta d’Òmnium ha recordat que les grans mobilitzacions populars han fet possible avançar al país nacionalment fins on som ara.

Per la seva banda, Forcadell ha dit que actualment la V de la Diada compta amb 115.000 inscrits. “No som prou, hem de ser molt més”, ha dit la presidenta de l’ANC, que ha explicat que és imprescindible que la gent s’inscrigui per tal d’assegurar un correcte desenvolupament de la V, tant pel repartiment de gent com per conformar el mosaic senyera. Forcadell també ha recordat que l’any passat, davant la crida per omplir les Terres de l’Ebre, la resposta va ser “espectacular”; i que davant la “dificultat ens vam enfortir”. “Enguany tenim una nova dificultat, i també n’hem de sortir reforçats”.

Termes ha explicat que es calcula que arribaran a Barcelona 100.000 vehicles privats l’11S i que caldrà arribar amb antelació per evitar aglomeracions. Martínez, per la seva banda, ha indicat que, a més de la possibilitat de fer les inscripcions a través de la web www.araeslhora.cat i de les seus territorials de l’ANC i Òmnium; i per tothom qui tingui dificultats, a partir d’aquest dijous s’habilitarà un nou servei amb un telèfon 24 hores al dia i set dies a la setmana. El número serà el 902811914 .

Les xifres de la Via Catalana 2014 a data d’avui:

  • INSCRIPCIONS: 115.686 fins el 13 d’agost a les 15:30 hores
  • MOBILITAT: 1.500 autocars reservats. S’espera l’arribada de 100.000 vehicles privats a BCN
  • CONTINGUTS: 36 colles castelleres; més de 700 cantaires
  • VOLUNTARIS 11S: 7.000 voluntaris permetran el correcte desenvolupament de 11S
  • RÈPLIQUES V: 61 rèpliques de la V arreu del món, a Europa, Amèrica, Àsia i Oceania Més informació

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.