Alegre (ANC): ‘Esperem una participació massiva dels santcugatencs a la V’

_____________________________________________________

Notícia publicada al Cugat.cat.

http://www.cugat.cat/noticies/politica/101571.htm

El coordinador local i membre de l’Assemblea Nacional Catalana de Sant Cugat, Vicenç Alegre, assegura a Cugat.cat que esperen una participació massiva dels santcugatencs en els actes de la Diada. L’organització prepara un acte local previ a la V que es durà a terme al matí a tots els municipis de Catalunya. L’Assemblea ha reservat 10 autocars per baixar al tram adjudicat a Barcelona i confia en superar les inscripcions de la Via Catalana.

L’any passat 3.500 santcugatencs van inscriure’s a la Via Catalana a través de l’Assemblea local per cobrir més de sis quilòmetres del seu tram al Baix Camp. Enguany, l’ANC espera que la resposta de Sant Cugat sigui encara superior gràcies a la proximitat de la data de la consulta i el simbolisme de la V.

De moment, l’organització ha reservat 10 autocars per baixar al tram de la V que se’ls assignarà aviat. El coordinador d’actes de l’Assemblea a la ciutat, Vicenç Alegre, confia en superar les xifres de la Via Catalana.

Durant l’Onze de Setembre, a banda de la manifestació unitària a Barcelona amb la V, es faran mobilitzacions descentralitzades al matí als 947 municipis de Catalunya.

vicenc-alegre-anc

___________________________________________________

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.