Sobre el comunicat rebut dels “Voluntaris Referèndum 9N2014”

Companys/es,

Com ja coneixeu, segurament perquè també deuen haver contactat amb alguns de vosaltres, s’ha engegat una campanya anomenada VOLUNTARIS REFERÈNDUM 9N2014. En aquest sentit, volem comunicar-vos que aquesta campanya és una iniciativa externa que no té res a veure amb l’Assemblea.

Ben aviat, d’aquí màxim 10 dies, es presentarà oficialment la campanya unitària de la societat civil, encapçalada per l’ANC i Òmnium, destinada a votar i guanyar la consulta del proper 9 de novembre.

Un dels punts importants d’aquesta campanya serà poder estructurar i organitzar milers de voluntaris, des d’ara mateix fins al 9 de novembre. Així els ho vam expressar a alguns dels organitzadors de VOLUNTARIS REFERÈNDUM 9N2014 en una reunió que vam tenir-hi fa uns dies.

No cal dir que, amb matisos importants, existeixen força coincidències entre ambdues campanyes. Us demanem, però, que els associats, simpatitzants i col•laboradors de l’ANC US ESPEREU A L’INICI OFICIAL DE LA CAMPANYA CONJUNTA ANC-ÒMNIUM PER APUNTAR-VOS COM A VOLUNTARIS.

Evidentment,i pel bé general del país i del procés, farem tot el que estigui al nostre abast per encaixar aquesta iniciativa externa dina de la nostra pròpia campanya unitària.

Us volem recordar, també, que cada vegada és més imprescindible que els actes que organitzem des de les AT, AS i AE, estiguin destinats exclusivament a votar i guanyar la consulta del 9N. Actes que estiguin inclosos dins dels nostres projectes i de la campanya unitària de la societat civil. 

Ara és l’hora!

Comitè Permanent de l’ANC

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.